Informatie & Tarieven

ProXpertMagazine logo

Algemeen

ProXpertMagazine® is een geregistreerd merk & mediaconcept van Enin Media Services te Rotterdam. Dit mediaconcept heeft als uitgangspunt het produceren van professionele magazines en brochures in hoogste kwaliteit tegen de laagste, all-in tarieven met de minimale tijdsbelasting voor de opdrachtgever. Dit wordt bereikt door uitsluitend met op kwaliteit geselecteerde specialisten te werken die onderling geen commercieel belang hebben. Daarnaast zijn er geen initiële kosten. Met dit unieke concept wordt een kostprijs gerealiseerd die niet alleen vast maar ook tot 50% lager is dan gebruikelijk.
 

Omschrijving

Het ontwerpen en produceren van bedrijfsmagazines of -brochures volgens het ProXpertMagazine® mediaconcept inclusief interview(s) & een fotoreportage op één locatie in Nederland, vormgeving, (eind)redactie, stockfoto’s, DTP, druk en franco levering op één adres binnen Nederland.
 

Inhoud

Aangeleverde redactie en aangeleverd fotomateriaal (niet noodzakelijk!) en door ons te produceren redactie & fotomateriaal (in basis 100%) plus benodigde stockfoto’s.
 

Kenmerken drukwerk

DIN A4 gesatineerd MC, mat of glans gelamineerd cover, rug geniet
Standaard: 135 grams binnenwerk, omslag 250 grams zijdeglans (glans laminaat: meerprijs 10%)
Optioneel: 170 grams binnenwerk, omslag 300 grams glans of mat gelamineerd (meerprijs: 15%)
 

Tarief per magazine / brochure (all-in)

In onderstaande tabel zijn de actuele all-in tarieven per exemplaar exclusief BTW af te lezen. Een magazine of brochure bestaat altijd uit de cover van 4 pagina’s + het binnenwerk. Als voorbeeld: een magazine van 20 pagina’s bestaat uit 16 gedrukte pagina’s binnenwerk en 4 pagina’s van de cover (16 + 4).
 

 
Afwijkende oplages of aantal pagina’s op aanvraag.
 

Terug