Teksten, Vormgeving & Drukwerk


Copywriting

Copywriting

Leesbaarheid is de sleutel...

Goede en taaltechnisch verantwoorde teksten schrijven is niet eenvoudig. Ik ondersteun je hier graag bij!

Laat mij je reclame-, website- en wervingsteksten controleren, redigeren of (her)schrijven waardoor je jezelf onderscheidt en gegarandeerd succes hebt.Ik kan deze teksten ook direct toepassen in een offline reclameproduct. Denk hierbij aan een flyer, folder of brochure.

Bij bestaande teksten zul je nog verbaasd staan van de verbeteringen die te maken zijn. Als je zelf geen professionele tekstschrijver bent, beschik je namelijk nooit over de beste teksten.

Ga niet op de stoel van een ervaren tekstschrijver zitten maar vraag vrijblijvend offerte aan door hier te klikken!Vormgeving & DTP

Vormgeving & DTP

Uitstraling doorslaggevend...

Zelf reclamemateriaal of een advertentie ontwerpen lijkt tegenwoordig zo simpel: bedenk een tekst en ga op een website van een internetdrukker lekker ‘fröbelen’. Of knutsel zelf eerst iets in elkaar met een tekstverwerker of een ander programma.Door taalfouten, niet-commerciële teksten en een amateuristische vormgeving is vaak overduidelijk dat het ‘selfmade’ reclame is. Niet professioneel en onderscheidend, iets dat reclame juist wel moet zijn!

Amateuristische reclame schrikt potentiële klanten af en speelt je concurrenten enorm in de kaart.

Troef je concurrenten dus af en laat mij je wensen uitwerken tot een professioneel reclameproduct waarmee je echt scoort. En dat voor een tarief waarvan je alleen maar vrolijk wordt.

Meer weten? Bel 010 – 845 73 40 of mail mij je wensen.Reclamedrukwerk

Reclamedrukwerk

Jouw offline visitekaartje...

Alles waarmee fysiek reclame wordt gemaakt, is een ‘visitekaartje’. Met gedrukte reclameproducten presenteer je jezelf bij bestaande en potentiële klanten. Uitstraling en kwaliteit moeten dus kloppen!Een goede eerste indruk kun je maar eenmaal maken en is essentieel voor succes. Dit begint al bij je visitekaartje!

Ik produceer professioneel reclamedrukwerk van idee tot product voor messcherpe all-in tarieven. Denk hierbij aan flyers, folders, brochures en magazines. Daarmee neemt je kans op succes en meer omzet pas echt toe!

Ik heb alle disciplines in huis en sta klaar om je te helpen. Laat mij je reclamewensen weten en ik doe je geheel vrijblijvend een messcherpe prijsopgave!

Erik Klootwijk
Als je wilt weten hoe klanten mij beoordelen, klik dan hier