Jouw eigen brochure of magazine

Jouw brochure/magazine

Een visitekaartje met impact!

Wil je bestaande klanten behouden en vooral nieuwe klanten werven? Dan zul je reclame moeten maken! Minimaal met een folder maar nog beter: met een eigen magazine of een bedrijfsbrochure! Gedrukte reclame blijkt nog altijd de meest effectieve reclame. Dat is de conclusie in het onafhankelijke onderzoek van het Britse Association of Publishing Agencies (APA).


Een professionele bedrijfsbrochure (al vanaf 8 pagina’s) of magazine leidt gemiddeld tot 44% response, 32% meer merkentrouw, 9% imagoversterking en 8% meer omzet.. Jouw eigen brochure of magazine is daardoor een ‘visitekaartje’ met impact dat zich razendsnel terugverdient!

Dat het laten maken van een professionele brochure niet duur en moeilijk is, bewijs ik met mijn unieke ProXpertMagazine® concept. Voor een lage en vaste prijs produceer ik jouw brochure of magazine inclusief tekst, beeldmateriaal en druk!

ProXpertMagazine®

Een uniek mediaconcept!

ProXpertMagazine logo

Je eigen magazine of brochure is een geweldige ‘marketingtool’ voor jou en/of voor jouw account-manager(s) bij presentaties, op beurzen, tijdens verkoopgesprekken en bij meetings.

Je zult enthousiast raken over het positieve effect, zelfs nog lang na uitgifte. Het verhoogt je imago en je blijft ook na een persoonlijk, schriftelijk of telefonisch contact langer in beeld!

Bij bestaande relaties versterkt je brochure of magazine niet alleen de klantenbinding maar ook hun mond-tot-mond reclame, ook wel de ultieme reclame genoemd. Met jouw brochure in de hand worden zij je belangrijkste ambassadeurs!

Door mijn lage overheadkosten ben ik tot wel 50% goedkoper dan gebruikelijk is binnen reclameland zonder enige concessies te doen aan kwaliteit of professionaliteit (bekijk tarieven)!

Jouw professionele brochure schept direct vertrouwen en benadrukt je professionaliteit waardoor je omzetkansen enorm toenemen!

Naast Nederlands (standaard) is het ook mogelijk om je brochure tweetalig of anderstalig te laten opstellen. Belangrijk wanneer je ook zaken met het buitenland doet.

En dat een brochure niet dik hoeft te zijn om indruk te maken, bewijs ik met mijn eigen brochure van 12 pagina’s. Je kunt deze gratis aanvragen door hier te klikken. Je ervaart dan meteen de topkwaliteit van de content, vormgeving, druk en het papier!

Onderscheidend…

Met toegevoegde waarde!

Onderscheid jezelf en laat je doelgroep via je eigen bedrijfsbrochure of -magazine tastbaar weten wie je bent, wat je levert en waar je voor staat!

Ik sta in de startblokken om je van dienst te zijn en informeer je graag vrijblijvend over alle mogelijkheden.

AV2016-cover-rk
SLM2-cover
Afshari-2015-Cover290x410
Enin-Cover290x410
Mooii-cover
AV-cover2
GC-cover
CJBD-cover
VL-Cover

Heb je nog bedenkingen? Dan adviseer ik je de pagina met meest gestelde vragen en heldere antwoorden te bezoeken door hier te klikken.

Het is nu aan jou om de volgende stap te zetten door contact met mij op te nemen en mij vrijblijvend uit te dagen. En die uitdaging ga ik graag aan!

Erik Klootwijk

Als je wilt weten hoe klanten mij beoordelen, klik dan hier!