Ga 2016 in met 1000 visitekaartjes!Je visitekaartje is reclame op een enkele vierkante centimeters en vormt vaak een eerste indruk. Een goedkoop aanvoelend, matig of standaard vormgegeven en op low-cost papier gedrukt visitekaartje is bepaald geen binnenkomer waarmee je jouw kwaliteiten kunt onderstrepen. Uniek vormgeven is een vak. Ons vak! Met door ons speciaal voor jou vormgegeven visitekaartjes ben je onderscheidend en versterk je jouw bedrijfsimago!

Na ontvangst van je gegevens gaan wij aan de slag en presenteren je een uniek vormgegeven visitekaartje in digitale vorm. Je kunt dan nog wijzigingen aangeven indien nodig. Na je akkoord worden je visitekaartjes gedrukt op 400grams papier van de hoogste kwaliteit dat bijna net zo stevig aanvoelt als een creditcard! En ook daarmee onderscheidt je jezelf van de massa!

Vul onderstaand bestelformulier zo volledig mogelijk in en voeg bij voorkeur direct de gevraagde bestanden toe. Op basis van de gemaakte keuzes zie je een totaalprijs exclusief BTW.

Je betaalt tijdens deze bestelprocedure nog niet! Hiervoor ontvang je pas na het verzenden van je bestelling en indien ons je wensen duidelijk zijn, een digitale factuur. Nadat wij daarvan de betaling hebben ontvangen, gaan wij direct voor je aan de slag en presenteren je een eerste opzet.

Heb je vragen tijdens het invullen? Bel ons dan direct op 010 – 845 73 40.Bestel 500 visitekaartjes voor slechts € 89,- inclusief vormgeving, druk & levering en ontvang er GRATIS 500 EXTRA*
* Bij deze actie kunnen geen waardebonnen worden verzilverd!
[ezfc id=’20’ /]

LiveZilla Live Chat Software