Vacature(s)

Freelance media-adviseur/verkoper(ster) (buitendienst, zelfstandige)


Wat is Enin Media Service?

Enin Media Services is een allround reclamebureau dat samenwerkt met een groep professionele, zelfstandige tekstschrijvers, vormgevers en fotografen en daarbij de coördinerende spin in het web vormt. Ons specialisme is het ontwerpen, vormgeven en realiseren van prachtige brochures, magazines en folders tegen lage, vaste all-in tarieven. Dit lijkt logisch maar is dat niet. In de reclamewereld is het namelijk gebruikelijk om aan elk onderdeel van het ontwikkelproces een vaste of variabele prijs te hangen. Ook hoeven klanten zelf geen teksten te schrijven of beeldmateriaal aan te leveren. Daarnaast verzorgen wij de vormgeving en levering van advertenties en alle denkbare reclameproducten. Onze doelgroepen zijn het MKB, detaillisten en zzp’ers. Doelgroepen die grote behoefte hebben aan professionele vormgeving en uitstekende maar ook betaalbare reclameproducten waarbij vooraf glashelder is wat een reclameproduct of dienst all-in gaat kosten!


Wie zoeken wij?

Ben jij een enthousiaste, liefst ervaren verkoper/ster en in bezit van een eigen auto die als zelfstandige op basis van provisie zijn/haar eigen inkomen wil bepalen of aanvullen en lijkt het je leuk om onze reclameconcepten te introduceren bij door jou zelf te werven nieuwe klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je leeftijd, geslacht, kleur, geaardheid, afkomst of geloof speelt bij ons geen rol. Wel je verkoopervaring (of talent), je ‘drive’ en je enthousiasme over onze concepten. Je kunt namelijk pas echt scoren als je zelf ook achter een product of dienst staat. Ook vinden we het belangrijk dat je een net voorkomen hebt en de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift.
Je mag er andere werkzaamheden gewoon naast (blijven) doen en bepaalt zelf hoeveel tijd je er insteekt. Immers, verkoop je niets, dan verdien je niets. Je treedt niet in dienst bij ons maar wordt dealer zonder target van onze reclameconcepten en daarom moet je jezelf als zelfstandige (zzp’er) wel eerst inschrijven bij de Kamer van Koophandel in jouw regio. Dit is puur een formaliteit die zo geregeld is. Sta je al ingeschreven bij een KvK dan kun je zelfs direct aan slag!


Wat kun je nu en in de toekomst van ons verwachten?

Er van uitgaand dat je best kunt verkopen, gooien we je toch niet direct in het diepe. Vooral niet als je nog geen of weinig ervaring met drukwerk en reclameproducten hebt. In één of meer sessies leren wij je de benodigde ‘skills’ om zelfverzekerd op pad te kunnen gaan met onze mediaconcepten. Dit kan gaan van materiaalkennis tot aan marketing. Bij de eerste sessie wordt vanzelf duidelijk waar jouw behoeftes liggen. Ook als je eenmaal bezig bent, blijven we je ondersteunen zoals bij grote projecten waarbij je graag wat meer gewicht in de schaal zou willen leggen en door je regelmatig te voorzien van voldoende voorbeeldmateriaal. Of door het op jouw verzoek en uit jouw naam versturen van voorbeeldmateriaal naar jouw prospects zodat jij geen extra kosten hoeft te maken. Alles in het kader van “jouw succes is ook ons succes!”


Wat verdien ik ermee?

Van elke verkoop die door jou of samen met jou wordt gerealiseerd, ontvang je een percentage. Elke maand berekenen we jouw provisie en wordt deze prompt uitbetaald. Je hoeft dus nooit lang op je geld te wachten! Niet onbelangrijk is dat jouw klanten ook jouw klanten blijven zolang je met ons samenwerkt. Dit betekent dat je ook over vervolgopdrachten van jouw klanten provisie blijft ontvangen ook al zouden ze rechtstreeks iets bij ons bestellen. Dit is een sneeuwbaleffect voor je verdiensten!


Interesse?

Denk jij degene te zijn waarmee wij samenwerking zoeken, mail dan je foto, motivatie en CV naar info@enin.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze oproep wordt niet op prijs gesteld!
LiveZilla Live Chat Software