Een goede flyer maakt het verschil!

Werf en overtuig nieuwe klanten met jouw professionele flyer! Een goedkope manier om meer omzet binnen te halen.
Ga niet zelf amateuristisch ‘knutselen’ maar bestel bij ons professionele flyers inclusief tekst(en), beeldmateriaal en vormgeving. Je hebt keuze uit 3 formaten: US, A5 en A4. De compacte US en A5 flyers worden gedrukt op dik 400 grams papier en de grote A4 flyers op stevig 250 grams papier. Standaard afwerking is zijdeglans en optioneel kun je kiezen voor hoogglans (glanslaminaat laag). De getoonde prijzen zijn inclusief ontwerp, vormgeving, beeldmateriaal, DTP, druk en franco levering. Op basis van je wensen maken wij een ontwerp en na je goedkeuring worden je flyers geproduceerd en geleverd!

Wil je niet direct bestellen maar een prijsopgave voor een andere afmeting, papiersoort of oplage? Klik dan hier!


Flyers direct bestellen inclusief ontwerp, beeldmateriaal, vormgeving, druk & levering

Vul onderstaand bestelformulier zo volledig mogelijk in en voeg bij voorkeur direct de gevraagde bestanden toe. Op basis van de gemaakte keuzes zie je een totaalprijs exclusief BTW.

Je betaalt tijdens deze bestelprocedure nog niet! Hiervoor ontvang je pas na het verzenden van je bestelling en indien ons je wensen duidelijk zijn, een digitale factuur. Nadat wij daarvan de betaling hebben ontvangen, gaan wij direct voor je aan de slag en presenteren je een eerste opzet.

Heb je vragen tijdens het invullen? Bel ons dan direct op 010 – 845 73 40.


[ezfc id=’16’ /]

LiveZilla Live Chat Software