Special: Enin Shooter Banner

Normaal staat een roll-up banner opgesteld bij presentaties, op beurzen of als ‘eyecatcher’ in een kantoor. Het is vorm van goede maar wel passieve reclame. Wij hebben een concept bedacht en uitgewerkt tot een kant-en-klaar reclameproduct dat van een roll-up banner actieve reclame maakt: de Shooter Banner. Een roll-up banner uitgevoerd met speciale targets waarop bezoekers van je stand of evenement kunnen schieten met een handboog, een kruisboog of een pistool.

De zuignap darts blijven alleen op de targets ‘plakken’. Daarbuiten vallen ze eraf. Je krijgt dus nooit discussies over of een schot wel of niet raak is. Vanzelfsprekend is ook aan veiligheid gedacht. Er kan alleen worden geschoten met ongevaarlijke zuignap darts. Andere ‘munitie’ zet een beveiliging in werking waardoor er niet mee geschoten kan worden. Hieronder zie je de advertentie voor onze Shooter Banner en daaronder kun je jouw eigen Schooter Banner direct samenstellen en bestellen!
Shooter Banner direct bestellen inclusief draagtas, ontwerp, vormgeving, druk, wapens, zuignapdarts & levering


Vul onderstaand bestelformulier zo volledig mogelijk in. Voeg bij voorkeur meteen de gevraagde bestanden toe. Op basis van de gemaakte keuzes zie je een totaalprijs exclusief BTW. Je betaalt tijdens deze bestelprocedure nog niet! Hiervoor ontvang je na het verzenden van je bestelling een digitale factuur. Nadat wij daarvan de betaling hebben ontvangen, gaan wij direct voor je aan de slag!

Heb je vragen tijdens het invullen? Bel ons dan direct op 010 – 845 73 40.[ezfc id=’12’ /]

LiveZilla Live Chat Software