Visitekaartjes BestellenJe visitekaartje is reclame op een enkele vierkante centimeters en vormt vaak een eerste indruk. Een goedkoop aanvoelend, matig of standaard vormgegeven en op low-cost papier gedrukt visitekaartje is bepaald geen binnenkomer waarmee je jouw kwaliteiten kunt onderstrepen. Uniek vormgeven is een vak. Ons vak! Met door ons speciaal voor jou vormgegeven visitekaartjes ben je onderscheidend en onderstreep je jouw professionaliteit!

Na ontvangst van je gegevens gaan wij aan de slag en presenteren je een uniek vormgegeven visitekaartje in digitale vorm. Je kunt dan nog wijzigingen aangeven indien nodig. Na je akkoord worden je visitekaartjes gedrukt op 400grams papier van de hoogste kwaliteit dat bijna net zo stevig aanvoelt als een creditcard! En ook daarmee onderscheidt je jezelf van de massa!

Vul onderstaand bestelformulier zo volledig mogelijk in en voeg bij voorkeur direct de gevraagde bestanden toe. Op basis van de gemaakte keuzes zie je een totaalprijs exclusief BTW.

Je betaalt tijdens deze bestelprocedure nog niet! Hiervoor ontvang je pas na het verzenden van je bestelling en indien ons je wensen duidelijk zijn, een digitale factuur. Nadat wij daarvan de betaling hebben ontvangen, gaan wij direct voor je aan de slag en presenteren je een eerste opzet.

LET OP! Indien de visitekaartjes niet voor jezelf zijn, vermeld dan in het wensenveld alle gegevens van de persoon waarvoor de visitekaartjes bestemd zijn!

Heb je vragen tijdens het invullen? Bel ons dan direct op 010 – 845 73 40.Bestel nu 1.000 visitekaartjes voor slechts € 89,- inclusief vormgeving, druk & levering0

1.000 stuks, 85x55mm, rechte hoeken, 400 grams Silk MC
1.000 stuks, 85x55mm, ronde hoeken, 400 grams Silk MC
Eenzijdig
Tweezijdig
Geen (= beschrijfbaar)
Glans laminaat (= NIET beschrijfbaar)
Mat laminaat met UV-Spot *

* Met UV-Spot worden bepaalde delen van je visitekaartje afgewerkt met een glanslaag, bijvoorbeeld je logo, terwijl het kaartje zelf mat is afgewerkt. Dit geeft een zeer chique tint aan je visitekaartje maar is door het meerwerk en extra drukgang(en) aanzienlijk duurder!


Uploaden van bestanden bestaat uit 2 stappen:

1. Druk op de [Browse] knop en zoek het bestand op je pc en selecteer het

2. Druk daarna op de [Upload] knop om het bestand naar onze server te sturen (je ziet de upload balk vol lopen en krijgt de melding “File upload succesful”)

Indien je stap 2 zou overslaan, ontvangen we GEEN bestand(en)!

 

0% Complete

0% Complete

0% Complete


meneer
mevrouw

0
* Verplicht veld!

Bedankt voor uw bestelling!

LiveZilla Live Chat Software